Gå direkt till innehåll

Ämnen: Detaljhandel

Pressträff NY TID: Megaloppis på Gamlegården med över 250 säljare

Pressträff NY TID: Megaloppis på Gamlegården med över 250 säljare

I höstas arrangerades Näsby Megaloppis ute i parken på Gamlegården för första gången, och det blev en succé direkt med 120 anmälda säljare. På söndag den 5 maj är megaloppisen tillbaka i parken mellan 11.00 och 14.00 - med mer än dubbelt så många säljare!
________________________

Välkommen på pressträff fredagen den 3 maj 12:30 OBS NY TID! vid Gamlegårdsbadet.

Medan platserna rit

Galleria Boulevard

AB Kristianstadsbyggen köper Galleria Boulevard


Från årsskiftet tar AB Kristianstadsbyggen (ABK) över som ny fastighetsägare för Galleria Boulevard i centrala Kristianstad. I veckan blev köpeavtalet med Steen & Ström klart och kommunfullmäktige tog i dag de sista formella besluten för att slutföra affären.

– Vi ser en klar potential i fastigheten. Vi är övertygade om att vi som lokal fastighetsägare tillsammans med kommunen har

Megaloppis lockade många till Gamlegården

Megaloppis lockade många till Gamlegården

Lördagen den 30 september arrangerades för första gången Näsby megaloppis på Gamlegården i Kristianstad. 120 säljare med bord och bilar fyllde parken och besökarna strömmade till.

Bostäder för alla!

AB Kristianstadsbyggen, ABK, är ett av Sveriges 20 största kommunala bostadsbolag. Vi förvaltar mer än 9 200 hyresbostäder och 240 butiker och kontor i Kristianstads kommun. Genom dotterbolag förvaltar vi dessutom kommunala äldre- och gruppboenden och Kristianstads arena. Med över 200 tillsvidareanställda är vi en av de största arbetsgivarna i Kristianstads kommun.

AB Kristianstadsbyggen, ABK

Östra Boulevarden 38
291 31 Kristianstad