Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

ABK och KDFF bjuder barn på julcamp

ABK och KDFF bjuder barn på julcamp

Med stöd från ABK arrangerar KDFF gratis julcamp för barn i den nybyggda gemensamhetslokalen i Gamlegårdsparken. 
- Vi vill erbjuda barn 6-12 år att ha kul på sina lovdagar innan jul. Att ha möjligheten att spela spel, pyssla, baka, åka på en utflykt, spela pingis, testa på olika idrotter och träffa nya kompisar, säger projektledaren Elisabet Gunnarsdottir, huvudtränare för A laget i KDFF, som

​ABK:s hyresgäster bland de nöjdaste i landet

​ABK:s hyresgäster bland de nöjdaste i landet

92 % av hyresgästerna är så nöjda att de kan rekommendera ABK som värd och förvaltare. Det visar årets stora kundundersökning, genomförd av oberoende AktivBo. – Genomgående är ABK:s hyresgäster väldigt nöjda. Det är höga betyg som delas ut och ABK ligger absolut bland de bästa större bostadsbolagen i Sverige, säger Jon Svensson, vd på AktivBo som mäter kundnöjdhet hos över 350 bostadsbolag.

Ny artist klar för ABK:s Kulturdag 7 september

Ny artist klar för ABK:s Kulturdag 7 september

Programmet är nu klart för ABK.s uppskattade Kulturdag som går av stapeln lördagen den 7 september kl 11.00-18.00 i Gamlegårdsparken. En ny artist är också klar – Georg ”Jojje” Wadenius uppträder med sina lekfulla och knasiga melodier för barn.

Pressträff: Gamlegårdens aktivitetsplats invigs

Pressträff: Gamlegårdens aktivitetsplats invigs

​Välkommen på pressträff vid invigning av den nya aktivitetsplatsen i Gamlegårdsparken. Tack vare engagerade hyresgästers önskemål och synpunkter har en mötesplats med olika delar för lek, umgänge och möten för alla åldrar utformas.

Pressinbjudan: Nyinvigning av Gamlegårdsbadet

Pressinbjudan: Nyinvigning av Gamlegårdsbadet

Välkommen på pressträff vid nyinvigning av utomhusbadet på Gamlegården när det öppnar för besökare den 8 juli. Badet har rustats upp och en helt ny byggnad med omklädningsrum, toaletter och samlingslokal har byggts i anslutning till bassängen.

Thomas Di Leva - en självklarhet i allas våra hjärtan

Folkkär artist huvudakt på ABK:s Kulturdag

Artisten som med 22 album och hundratals TV-framträdanden har blivit en självklarhet i allas hjärtan, är nu det stora affischnamnet på ABK:s Kulturdag. ABK:s Kulturdag presenterar en unik mix av etablerade artister och lokala förmågor. Den folkkära artisten gör att ABK tror att det kommer locka ny publik som ännu inte besökt på festivalen. och lockar årligen över 5 000 besökare.

Långa köer ringlade sig till matståndet på ABK:s Kulturdag.

Pressträff: Årets artister på ABK:s Kulturdag

Välkommen till pressträff på Gamlegården inför ABK:s Kulturdag. Vi berättar om årets bokningar och samarbetet med Kristianstad/Åhus Jazz festival inför festivalen.

Förnybar energi kan ge billigare el för nya ABK-hyresgäster

Förnybar energi kan ge billigare el för nya ABK-hyresgäster

I det nya bostadsområdet i Hammar i Kristianstad bygger ABK 91 hyreslägenheter. Här blir ABK solelsproducent med mer än 800 kvadratmeter solceller på taken. Solenergin kommer att gå till fastighetsel som belysning, ventilation och tvättstugor – men ABK kommer också att sälja hushållsel direkt till hyresgästerna.

Pressträff: ABK:s Stenskeppet i Hammar

Pressträff: ABK:s Stenskeppet i Hammar

Välkommen på pressträff på ett av ABK:s mest spännande nyproduktionsprojekt: 91 nya hyreslägenheter i Stenskeppet, på historisk mark i Hammar.

Visa mer

Bostäder för alla!

AB Kristianstadsbyggen, ABK, är ett av Sveriges 20 största kommunala bostadsbolag. Vi förvaltar mer än 9 200 hyresbostäder och 240 butiker och kontor i Kristianstads kommun. Genom dotterbolag förvaltar vi dessutom kommunala äldre- och gruppboenden och Kristianstads arena. Med över 200 tillsvidareanställda är vi en av de största arbetsgivarna i Kristianstads kommun.

AB Kristianstadsbyggen, ABK

Östra Boulevarden 38
291 31 Kristianstad