Gå direkt till innehåll
Jubilerande hyresgäster 1974

Bild -

Jubilerande hyresgäster 1974

Hyresgästerna flyttade in i sin ABK-lägenhet 1953. De premierades 1974 med en gratis månadshyra för att de bott 20 år i samma ABJK-lägenhet.
ABK
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
ABK
Filformat:
.jpg
Storlek:
1000 x 716, 560 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Jonas Rosenberg

Jonas Rosenberg

Presskontakt Kommunikationschef ABK Kommunikation, marknadsföring, varumärke, sponsring 044-7803275

Relaterat innehåll

AB Kristianstadsbyggen lanserar historiska bildbanken Alla tiders!

AB Kristianstadsbyggen lanserar historiska bildbanken Alla tiders!

Idag lanserar AB Kristianstadsbyggen webbplatsen Alla tiders!, en plattform för att samla och visa upp historiska bilder från bolagets bostadsområden från 50-talet fram till idag. Fler än 300 bilder och filmer är publicerade, både från ABK:s egna arkiv och från hyresgäster och allmänhet som delat med sig, och mer är på gång. 
– Vi vill tillsammans med våra hyresgäster och allmänheten samla vår

Bostäder för alla!

AB Kristianstadsbyggen, ABK, är ett av Sveriges 20 största kommunala bostadsbolag. Vi förvaltar mer än 9 200 hyresbostäder och 240 butiker och kontor i Kristianstads kommun. Genom dotterbolag förvaltar vi dessutom kommunala äldre- och gruppboenden och Kristianstads arena. Med över 200 tillsvidareanställda är vi en av de största arbetsgivarna i Kristianstads kommun.

AB Kristianstadsbyggen, ABK

Östra Boulevarden 38
291 31 Kristianstad