Gå direkt till innehåll
Fritidsgård_Gamlegården-skiss

Bild -

Fritidsgård_Gamlegården-skiss

ABK/Sesam Arkitekter
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
ABK/Sesam Arkitekter
Upphovsrätt:
ABK/Sesam Arkitekter
Filformat:
.jpg
Storlek:
3680 x 1900, 4,6 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Jonas Rosenberg

Jonas Rosenberg

Presskontakt Kommunikationschef ABK Kommunikation, marknadsföring, varumärke, sponsring 044-7803275

Relaterat innehåll

Khaled Alomar var först ut att ta det symboliska "första spadtaget" till den nya fritidsgården genom att skruva fast en spånskiva.

Barnen byggstartade unik fritidsgård på Gamlegården

AB Kristianstadsbyggen (ABK) bygger en ny multifunktionell fritidsgård på Gamlegården, åt Kristianstads Fritidsgårdsforum (KFGF) med bland annat lek- och idrottsytor både inne och ute. Projektet byggstartades symboliskt med skruvautomat och VR-glasögon av ett tiotal av barnen på området som varit med och tagit fram innehåll och utförande.
– Vi har velat skapa en fritidsgård utöver det vanliga,

Bostäder för alla!

AB Kristianstadsbyggen, ABK, är ett av Sveriges 20 största kommunala bostadsbolag. Vi förvaltar mer än 9 200 hyresbostäder och 240 butiker och kontor i Kristianstads kommun. Genom dotterbolag förvaltar vi dessutom kommunala äldre- och gruppboenden och Kristianstads arena. Med över 200 tillsvidareanställda är vi en av de största arbetsgivarna i Kristianstads kommun.

AB Kristianstadsbyggen, ABK

Östra Boulevarden 38
291 31 Kristianstad